MAARTEN HOOIMEIJER
COMMERCIEEL MANAGER


Mijn carrière is tot op heden afwisselend verlopen. Misschien niet eens bewust, maar toch. Ik ben eerst begonnen als docent. Daarna heb ik me bij diverse organisaties volledig beziggehouden met het plaatsen en begeleiden van studenten in bedrijven. Na opnieuw een uitstap in het onderwijs, ben ik terug bij Logidex waar ik in 2002 betrokken was bij de oprichting. Het koppelen van mijn ervaring in het onderwijs en het werken met studenten die ik bij leerbedrijven probeer te begeleiden, is een leuke maar niet altijd eenvoudige klus. Duidelijkheid en eerlijkheid heb ik hoog in het vaandel staan.

Mijn inlevingsvermogen en mensenkennis helpen mij vaak de juiste en ook snelle keuzes te maken. Helaas lukt dat niet altijd en wanneer een student en leerbedrijf een verkeerde match blijkt te zijn, dan voelt dat voor mij als een persoonlijke nederlaag.  Studenten begeleiden, helpen en adviseren, maar ook bedrijven steunen in hun werkwijze zijn zaken waar ik mijn werkplezier uit haal. Ik hecht enorm veel waarde aan goed contact, noem het relatiebeheer, met de leerbedrijven. Uiteindelijk bepalen de leerbedrijven de toekomst van de student.

Ik sta klaar om bedrijven te ondersteunen bij het opleiden, sturen en begeleiden van studenten. Als commercieel manager is het commerciële succes voor mij niet om zoveel mogelijk studenten te plaatsen, maar om de juiste student op de juiste plaats te krijgen.

Maarten Hooimeijer

DIRECT
CONTACT

MAARTEN HOOIMEIJER
010 427 77 04
maarten@logidex.nl