LOGISTIEK


Jij bent een baas op de heftruck met passie voor de logistiek!

Handen uit de mouwen en gas erop! Zowel op de heftruck als tijdens jouw werkzaamheden in de logistiek. Je houdt niet van stil zitten en gaat het liefst direct aan de slag! Tegelijkertijd kan jij via school je MBO-diploma behalen. Dat betekent flink verdienen en uiteindelijk werkend een vak leren. Een mooiere combinatie bestaat niet!

  • BBL leer-werktraject van 1 tot 3 jaar
  • Opleiding via school, leerwerkplek via Logidex
  • 4 dagen werken, 1 dag school
  • MBO niveau 1 t/m 4
  • Vast inkomen

Fabriek naar eindbestemming

Logistiek is overal om ons heen. Denk maar eens aan producten zoals je sneakers of je FIFA game. Het is ergens geproduceerd en heeft een hele weg (keten) afgelegd voor ze in de winkel bij jou in de buurt lagen of bij je thuis werden bezorgd. Dit proces, van fabricage naar eindbestemming, noemen we logistiek. Als logistiek medewerker ben je werkzaam in een warehouse, distributiecentrum, groothandel of bij een andere logistieke dienstverlener. In het begin van je dienstverband heb je vooral uitvoerende taken. Denk hierbij aan laden, lossen, controleren, inslaan, orders verzamelen, stickeren, sorteren en ompakken van goederen. In de meeste gevallen werk je met ICT-apparatuur en maak je (onder toezicht) gebruik van interne transportmiddelen, zowel handbediend als gemotoriseerd. Door de diversiteit in opdrachtgevers van Logidex krijg je te maken met allerlei producten variërend van diepvriesproducten en gevaarlijke stoffen tot bederfelijke goederen.

Toekomstmuziek

Doorgroeimogelijkheden via Logidex zijn er vaak genoeg. Na het afronden van een opleiding ligt er wellicht een coördinerende functie voor je in het vooruitzicht. Hierbij voer je coördinerende taken uit op kantoor, maar net zo goed in het magazijn. Stuur later als teamleider of supervisor de medewerkers op de werkvloer aan bij de goederenontvangst en -opslag, het verzamelen en verzendklaar maken van de goederen en de voorraadinventarisatie. Bewaak de eisen met betrekking tot kwaliteit en productiviteit met man en macht!

DIRECT CONTACT

LOGIDEX B.V.
Karel Doormanweg 9b
3115 JD Schiedam
Havennummer 565

+31 (0)10 42 777 00
mail@logidex.nl

Schrijf je hieronder direct in voor een leerwerkplek via Logidex

  • Heb je nog geen CV of heb je hulp nodig bij het maken ervan? Download dan dit bestand.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 Inschrijven betekent dat je bepaalde persoonsgegevens aan ons verstrekt via het bovenstaande digitale inschrijfformulier. Deze gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Zie voor meer informatie ons Privacy statement.

OP ZOEK NAAR TALENT IN ONS VAK?
WERK SAMEN MET LOGIDEX