IK ZOEK EEN LEERLING


Wilt u uw organisatie nieuwe impulsen geven en tegelijk een enthousiaste en gedreven leerling helpen zijn of haar MBO-diploma te behalen? Dat kan via Logidex. De gespecialiseerde consultants van Logidex zorgen voor de juiste leerling op de juiste leerwerkplek. Een mooie kans voor hen, maar ook voor u als organisatie erg interessant.

Leer-werkplek

Veel jongeren willen graag in de praktijk een vak leren en zitten liever niet meer voltijd op school. Zij kiezen dus voor een BBL-opleiding. Wij willen eerst uw organisatie leren kennen, zodat wij de juiste match kunnen maken tussen leerling en bedrijf.

Begeleiding

Onze consultants begeleiden u en uw leerling tijdens de leer-werkperiode. Wij bezoeken regelmatig de leerling op de werkvloer, maar ook op school. Logidex houdt de schoolresultaten in de gaten en voert regelmatig evaluatiegesprekken met de leerling en de begeleider.

Gemotiveerde jongeren

De leerlingen die écht willen. Daar selecteren wij op. Dit zijn jongeren met een diploma van de middelbare school op zak of zij-instromers die alsnog graag in de logistieke sector aan de slag gaan. De leerlingen worden bijvoorbeeld opgeleid tot expediteur, cargadoor, import- en export medewerker, planner, heftruckchauffeur of warehousemedewerker.

BBL-opleiding

Een BBL-opleiding houdt in dat de leerling vier dagen per week bij u komt werken en één dag naar school gaat. Op welke dag dit is kan vaak in goed overleg met u en de school afgestemd worden.

Opleiding praktijkbegeleider

Voor de begeleider van de leerling kunnen wij indien gewenst de opleiding Praktijkbegeleider verzorgen.

OP ZOEK NAAR EEN LEERWERKPLEK?
SCHRIJF JE NU IN!