Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

IK ZOEK
EEN LEERLING


Wilt u als organisatie een enthousiaste en gedreven leerling helpen zijn of haar MBO diploma te behalen én een vak te leren? Dat kan via Logidex. De gespecialiseerde consultants van Logidex zorgen voor de juiste leerling op de juiste leerwerkplek. Een mooie kans voor hen, maar ook voor uw organisatie interessant.

Leerwerkplek

Veel jongeren willen graag in de praktijk een vak leren en zitten liever niet voltijd op school. Zij kiezen dus voor een BBL opleiding. Wij willen eerst uw organisatie leren kennen, zodat wij de juiste match kunnen maken tussen leerling en leerbedrijf.

Begeleiding

Onze consultants begeleiden u en uw leerling tijdens de leerwerkperiode. Wij bezoeken regelmatig de leerling op de werkvloer, maar ook op school. Logidex houdt de schoolresultaten in de gaten en voert regelmatig evaluatie gesprekken met de leerling en de begeleider.

Gemotiveerde jongeren

De leerlingen die écht willen. Daar selecteren wij op. Dit zijn jongeren met een middelbare schooldiploma op zak of zij-instromers die alsnog graag in de logistieke sector aan de slag gaan.

De leerling wordt onder andere opgeleid tot: expediteur, cargadoor, import- en export medewerker, planner, heftruckchauffeur, warehouse medewerker, straddle carrier chauffeur, radioman dek/wal etcetera.

BBL opleiding

Een BBL opleiding houdt in dat de leerling vier dagen per week bij u komt werken. De leerling gaat één dag per week naar school. Welke dag dit is kan vaak in goed overleg met u en de opleider bepaald worden.

Opleiding praktijkbegeleider

Voor de begeleider van de leerling kunnen wij desgewenst de opleiding Praktijkbegeleider verzorgen.

SAMENWERKEN AAN DE TOEKOMST
EEN LEERLING WERKT