IK ZOEK EEN LEERWERKPLEK


Wil jij graag een MBO diploma behalen en werkend een vak leren? Dat kan via Logidex. De consultants van Logidex zijn gespecialiseerd in het bemiddelen en begeleiden van BBL-leerlingen in de haven en logistiek.

Leren, werken en verdienen

Wil jij graag een MBO diploma behalen en een vak leren? Dan is een BBL-opleiding de juiste oplossing voor jou! Je gaat werken als BBL-leerling bij een erkend leerbedrijf en één dag per week naar school. Tijdens je leerwerktraject ontvang je vanaf de eerste dag een marktconform salaris.

Begeleiding

Onze consultants kunnen zich, door hun ervaring, goed inleven. Deskundige begeleiding vinden wij erg belangrijk, je staat er dus niet alleen voor! We bezoeken jou regelmatig op het leerbedrijf en op school.

Erkende leerbedrijven

Logidex biedt uiteenlopende leerwerkplekken in de haven en logistiek bij erkende leerbedrijven. Wij kennen de bedrijven door en door en weten daardoor precies wat ze van jou als leerling verwachten. Ook als je door wilt stromen naar een ander niveau zorgt Logidex voor een passend leerbedrijf.

Wat is een BBL-opleiding?

BBL betekent Beroep Begeleidende Leerweg en wil zeggen dat je vier dagen per week werkt en één dag per week een MBO opleiding volgt. BBL-opleidingen zijn er op verschillende niveaus vanaf niveau 1 (assistent) tot aan niveau 4 (specialist). Tussen de niveaus kun je uiteraard doorstromen.

STRAKS JE DIPLOMA OP ZAK EN WERKERVARING!
WIJ ZOEKEN JOU!


Wie ben jij?

Waarom wil jij de haven / logistiek in? Wat verwacht je van de opleiding? Wat zijn jouw talenten en waar ligt jouw passie? Wij willen alles van jou weten.

Schrijf je nu in!

Wat zoek je in een leerwerkplek?

Ben jij iemand die graag buiten werkt of juist niet? Ben jij een echte nachtbraker of werk je liever overdag? Bij het zoeken naar een leerbedrijf houden we zoveel mogelijk rekening met jouw wensen. Geschikt?

Zorg voor een compleet CV

Jouw CV is je visitekaartje, daarmee presenteer jij je naar (leer)bedrijven. Het is belangrijk om het volgende op je CV te vermelden: bijbanen, opleidingen, cursussen, welke talen je spreekt en wat jouw sterke punten zijn. De consultants van Logidex kunnen op basis hiervan een inschatting maken van welke opdrachtgever bij jou past. Zorg daarom te allen tijde voor een compleet CV.

Hulp nodig bij het maken van een CV? Download hier een template!

OP ZOEK NAAR TALENT IN HET VAK?
WERK SAMEN MET LOGIDEX