IK ZOEK EEN LEERWERKPLEK


Leren, werken en verdienen via Logidex

Wil jij graag een MBO-diploma behalen en werkend een vak leren? Dat kan via Logidex. Wij zijn gespecialiseerd in het bemiddelen en begeleiden van BBL-studenten in de haven en logistiek. Logidex biedt jou de mogelijkheid om aan de slag te gaan bij een leerbedrijf / leerwerkplek in deze sector. Tegelijkertijd kan jij via school je MBO-diploma behalen. Dat betekent een vak leren en nog geld verdienen. Een mooiere combinatie bestaat niet!

Bemiddeling

 1. Schrijf je in bij Logidex! Zorg daarbij voor een goed cv en duidelijke motivatie.
  Gebruik eventueel dit bestand als template voor jouw cv.
 2. Maakt jouw cv en motivatie indruk bij onze consultants? Dan word je z.s.m. uitgenodigd voor een kennismaking.
  Tijdens zo’n kennismakingsgesprek willen we jou beter leren kennen om de juiste leerwerkplek te kunnen voorleggen.
 3. Ga jij op sollicitatiegesprek bij één van onze opdrachtgevers? Voor zo’n sollicitatiegesprek dien jij je goed voor te bereiden. Lees je in over het bedrijf, zorg dat je op tijd bent en kom representatief voor de dag!
 4. Aangenomen? Gefeliciteerd! Eerst teken je een overeenkomst bij Logidex en vervolgens ga je aan de slag bij een erkend leerbedrijf in de haven of logistiek. Indien nodig regelen wij een heftruckcursus en werkkleding voor je. Aan de slag! Leer, werk, verdien en doe ervaring op om jouw carrière vliegend van start te laten gaan.

Begeleiding

Na het vinden van een geschikte leerwerkplek zit onze taak er nog niet op. Wij blijven graag betrokken tijdens jouw leerwerktraject. We bezoeken je regelmatig op de werkvloer om evaluatiegesprekken te voeren met jou en je praktijkbegeleider(s). Daarnaast houden we contact met de school over jouw motivatie, prestaties en aanwezigheid. Als student, werkzaam voor Logidex, sta je er nooit alleen voor! Voor vragen en advies kan je altijd bij een van onze consultants terecht. Zij kunnen zich door hun ervaring in de haven en logistiek én het onderwijs goed inleven in zowel jou als het leerbedrijf.

Meer weten over de opleidingen? Havenoperaties Commercieel-accountmanager Logistiek Havenlogistiek (administratief)

Schrijf je hieronder direct in voor een leerwerkplek via Logidex

 • Max. bestandsgrootte: 512 MB.

  Heb je nog geen CV of heb je hulp nodig bij het maken ervan? Download dan dit bestand.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 Inschrijven betekent dat je bepaalde persoonsgegevens aan ons verstrekt via het bovenstaande digitale inschrijfformulier. Deze gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Zie voor meer informatie ons Privacy statement.

DIRECT CONTACT

LOGIDEX B.V.
Karel Doormanweg 9b
3115 JD Schiedam
Havennummer 565

+31 (0)10 42 777 00
[email protected]

Daan de staalverplaatskoning

Heftruck rijden, dat is wat Daan voornamelijk doet. Daan helpt bij de op- en overslag van metalen, staalproducten en ferro legeringen in de haven. Benieuwd hoe Daan zijn dag eruit ziet? Lees dan snel verder.

Containerkoning Joël

Joël werkt bij een containeroverslagbedrijf in de Rotterdamse haven. Als radioman dek en radioman wal bekleedt hij hier een dubbele functie. Nadat hij wel klaar was met de schoolbanken heeft hij bewust voor een BBL-traject gekozen. Deze topper past met zijn hands-on mentaliteit en praktische aanpak perfect in het havenwereldje.

Knallend het jaar in met Luciano

Luciano werkt op de logistieke afdeling van een organisatie die specialist is in het mengen en vervoeren van chemische stoffen. Ondanks dat hij regelmatig met gevaarlijke stoffen in de weer is, willen wij graag samen met hem knallend het nieuwe jaar in. Deze gemotiveerde student nam ons mee en vertelde enthousiast...

Lekker bezig Wes!

Via Logidex is Wesley werkzaam in Vlaardingen, daar liggen ook zijn roots. Deze containerkoning houdt zich dagelijks bezig met het opstellen van uitvoerdocumenten voor binnen- en buitenlandse vrachten. Naast zijn werk staat Wesley vier avonden per week op het voetbalveld om een jeugdteam te trainen en zelf zijn voetbalkunsten...

Gedreven Darryl

Hij is pas een jaartje via ons aan de slag bij zijn leerbedrijf, maar al super gedreven om zijn opleiding tot een succesvol einde te brengen. Deze voetbalfan laat niet alleen op de werkvloer zijn kwaliteiten zien. Onlangs deed hij mee aan het jaarlijkse voetbaltoernooi van ons moederbedrijf en daar passeerde hij de verdediging kinderlijk eenvoudig.

Dit Kenny waar zijn!

Het is gezellig op de werkvloer volgens Kenny, soms te gezellig. Hij verzet samen met zijn collega's bergen aan werk maar daarnaast hebben zij ook heel veel plezier. Deze echte allrounder die via Logidex werkzaam is bij de logistieke tak van een petrochemisch bedrijf timmert hard aan de weg.

De logistieke reis van Jari

Het is zijn passie nummer #1, reizen. Jari heeft de ambitie om veel van de wereld te zien en wordt enthousiast van het logistieke proces die begint in het buitenland. Bij zijn leerwerkplek in Waddinxveen krijgt Jari te maken met de opslag van groente en fruit van over heel de wereld!

Thimo de teamleider

Op de hoofdlocatie in Zwijndrecht werkt Thimo bij onze opdrachtgever als student Logistiek Teamleider. Naast het verzendklaar maken van bestellingen, geeft hij leiding aan uitzendkrachten. Dit biedt hem de uitgelezen mogelijkheid om te groeien in zijn rol als teamleider. Hoe hij dat doet? U leest het hier...

Lucas zet de bloemetjes buiten!

In het najaar van 2017 startte hij via Logidex bij een leerbedrijf gespecialiseerd in verpakkingen voor de bloemenindustrie en sindsdien ziet Lucas het vervolg van zijn loopbaan alleen nog maar in deze branche. Hij begon als orderpicker, groeide door tot “trekkerchauffeur” en zit inmiddels al een tijdje...

Nick de man van staal

Op de heftruck is hij ijzersterk! Nick helpt bij de op- en overslag van metalen in de haven. Hij is pas 17 jaar, maar ontwikkelt zich tot een man van staal binnen de logistieke sector. Aan zelfreflectie en realisme bij deze jongen geen gebrek. Wij gingen langs bij zijn leerbedrijf...

OP ZOEK NAAR TALENT IN ONS VAK?
WERK SAMEN MET LOGIDEX