KALEB ZET KLAAR VOOR TRANSPORT


Even voorstellen…

Rondrijden op de heftruck? Kaleb vindt het geweldig en laat hij er nu ook nog eens heel goed in zijn. Behalve dat hij als student Logistiek Teamleider geniet van zijn werkzaamheden assisteert hij met ponsen en lassen de afdeling productie. Wij gingen bij hem op bezoek en liepen een dagje met hem mee!

Jullie zijn nu op bezoek bij een productiebedrijf waar we materialen zoals aluminium, ijzer, RVS en andere metalen verwerken voor allerlei toepassingen. De voornaamste werkzaamheden die ik uitvoer binnen het bedrijf zijn onder andere het klaarzetten, ponsen, lassen en uiteindelijk inpakken van orders om deze vervolgens te laten vervoeren naar de klant. Daarnaast moet ik de orders goed controleren op eventuele beschadigingen, of de juiste afmetingen zijn gebruikt en of ze de goede kleur hebben. Vaak zie je mij hier heerlijk rondrijden op de heftruck om de orders klaar te zetten voor transport.

Het leuke aan mijn leerwerkplek voor de opleiding Logistiek Teamleider is de variatie in mijn werkzaamheden. Ik ben niet alleen verantwoordelijk voor het logistieke gedeelte, maar af en toe help ik ook mee met de productie. Ik vind het interessant om te zien hoe wij hier te werk gaan met aluminium. Het is slechts een basismateriaal, maar de eindproducten die we maken, zijn heel uiteenlopend en kunnen heel mooi zijn.

Ik zie mezelf later zeker nog bij dit bedrijf werken, omdat ik hier veel kan blijven leren. Er komt veel bij de rol als logistiek teamleider kijken en er zijn altijd wel punten waarop ik mezelf kan verbeteren. Doorgroeien blijft dus zeker mijn motivatie. Ik werk in een klein team, waardoor we een goede band met elkaar hebben. De sfeer met mijn collega’s zit er dus goed in en dat vind ik heel belangrijk op de werkvloer. Je moet toch elke dag met plezier naar je werk kunnen, anders is het niet vol te houden. Ik ben heel trots op mijn werk en ik heb er veel plezier in! Door de verantwoordelijkheid die je hier krijgt, groeit je zelfvertrouwen iedere dag.

Een jaar geleden zat ik zelf even in een dip omdat ik maar geen leerwerkplek kon vinden. Toen heeft Logidex mij geholpen en was het ineens vrij snel geregeld. Binnen een paar dagen kon ik al beginnen. Logidex regelde voor mij werkschoenen en een heftruckcursus zodat ik goed voorbereid aan de slag kon. Logidex is snel met het regelen van zaken en denkt mee met je als je een oplossing nodig hebt voor bijvoorbeeld vervoer. Daar ben ik ze dankbaar voor!

De logistieke opleiding die ik volg, sluit heel goed aan bij mijn werkzaamheden. Daardoor kan ik zonder problemen mijn schoolopdrachten maken en ik krijg daar bij het bedrijf ook de ruimte voor. Dat is wel relaxed he?! Ik ben blij dat ik hier de kans krijg om ook mijn studie tot een goed einde te brengen.

OP ZOEK NAAR EEN LEERWERKPLEK?
SCHRIJF JE NU IN!